Stadswandeling met de stadsgids - Groepen

Een stadswandeling door de Hanzestad Doesburg is een bijzondere ervaring. De historische rijkdom van de stad is af te lezen aan de prachtige gevels en het ongeschonden middeleeuwse stratenpatroon. De stad kent meer dan 150 monumenten en beeldbepalende panden. Al in 1237 kreeg Doesburg stadsrechten, dat is zo’n 60 jaar eerder dan Amsterdam. Ga mee met de stadsgids op ontdekkingstocht langs de fraaiste plekjes en historische hoogtepunten van de stad.

  • De wandeling duurt 75-90 minuten afhankelijk van interesse. De prijs is € 5,00 per persoon en € 3,00 voor kinderen van t/m 11 jaar.

Voor groepen

De stadsrondleidingen zijn het gehele jaar op afspraak te boeken voor groepen vanaf 6 personen tot een maximum van 20 personen per gids. Een gepassioneerde stadsgids neemt jullie groep mee langs de bezienswaardigheden van Doesburg. Reserveren kan via VVV Doesburg (info@vvvdoesburg.nl), bij voorkeur een week van te voren. Reserveringskosten voor groepen bedraagt € 10,00 per boeking.

Individueel

Tijdens schoolvakanties is er iedere dinsdag- donderdag- en zaterdag een stadsrondleiding. Voor deelname aan deze rondleiding kunt u per mail reserveren via info@vvvdoesburg.nl of rechtstreeks aan de balie in het VVV Doesburg kantoor, Kloosterstraat 15. Bekijk de agenda voor data en tijden. De gids vertrekt vanaf de VVV. U betaalt geen reserveringskosten en kan vooraf aan de wandeling betalen.