Stadswandeling met een groep

Kloosterstraat 15, 6891 CC Doesburg | Tel: +31 313 479 088 | Toon op kaart

Iedere zaterdag van 13.30 tot 15.00 uur kun je met de stadsgids mee voor een historische stadswandeling door Hanzestad Doesburg. De historische rijkdom van de stad is af te lezen aan de prachtige gevels en het ongeschonden middeleeuwse stratenpatroon. De stad kent meer dan 150 monumenten en beeldbepalende panden. Al in 1237 kreeg Doesburg stadsrechten, dat is zo’n 60 jaar eerder dan Amsterdam. Ga mee met de stadsgids op ontdekkingstocht langs de fraaiste plekjes en historische hoogtepunten van de stad.

  • De wandeling duurt 75-90 minuten afhankelijk van interesse. De prijs is € 5,00 per persoon en € 3,00 voor kinderen van t/m 11 jaar.

Tijdens schoolvakanties is er iedere dinsdag- donderdag- en zaterdag een stadsrondleiding. Bekijk daarvoor de agenda. Voor deelname aan deze rondleiding kunt u per mail reserveren via info@vvvdoesburg.nl of rechtstreeks aan de balie in het VVV Doesburg kantoor, Kloosterstraat 15. De gids vertrekt vanaf de VVV. U betaalt geen reserveringskosten en kan vooraf aan de wandeling betalen.

Voor groepen

De stadsrondleidingen zijn het gehele jaar op afspraak te boeken voor groepen vanaf 6 personen tot een maximum van 20 personen per gids. Een gepassioneerde stadsgids neemt jullie groep mee langs de bezienswaardigheden van Doesburg. Reserveren kan via bij VVV Doesburg, bij voorkeur een week van te voren. Reserveringskosten voor groepen bedraagt € 10,00 per boeking.

E-mail Telefoon