Saskia ter Welle Couture | Broderie d'Art

Gasthuisstraat 16, 6981 CS Doesburg | Tel: 06-43878634 | Toon op kaart

Saskia ter Welle, opgeleid bij Ecole Lesage in Parijs, combineert haar liefde voor couture met de passie voor uniek handwerk. Ze borduurt met technieken uit de Parijse haute couture traditie (broderie d’art) en ontwikkelt borduurwerk voor modeontwerpers als Monique Collignon en Ilja Visser. 

In het atelier verzorgt ze workshops en cursussen voor amateurs en professionals en biedt er stageplaatsen. Het cursusaanbod bestaat uit haute couture borduurtechnieken, patroontekenen in combinatie met moulage, Japanse patroontechnieken, hoeden maken en meer. Daarnaast wordt er gewerkt aan een eigen collectie. Zo is het atelier continu op zoek naar vernieuwing en werkt Saskia ter Welle graag samen met ontwerpers en kunstenaars.

Opleidingen en cursussen

Saskia ter Welle biedt vrouwen de mogelijkheid om te ontdekken wat hen het beste staat. Kies voor een workshop op maat, kleur en stijl! Bespreek uw wensen waarna er een dagprogramma wordt smaengesteld waardoor u beslist gemotiveerd verder zult gaan met zelfmaakmode!

Samen met de mogelijkheid om workshops op maat te verzorgen rondom speciale (couture) technieken, helpt Saskia vrouwen om van hun zelfgemaakte kleding het meest profijt te hebben, door tips en advies te geven over welke kleuren en modellen hun figuur het meest flatteren. Wie heeft er niet een zelfgemaakt kledingstuk in de kast liggen dat er prachtig uitziet, maar wat je toch niet draagt? Voorkom dit door te ontdekken wat u het beste staat!

Bezoekadres: Gasthuisstraat 16, 6981 CS Doesburg

Website E-mail Telefoon