Vaar mee met de Piet Hein

Turfhaven, 6981 BW Doesburg | Toon op kaart

Op maandag 12 juni ligt het koninklijke jacht Piet Hein afgemeerd in de Turfhaven te Doesburg. Het is deze dag mogelijk om met dit bijzondere jacht mee te varen.

Kaartjes

Meevaren kan van 10:30 tot 12:30 of van 14:00 tot 16:00 uur. Kaarten kosten € 17,50 p.p. en zijn verkrijgbaar bij VVV Doesburg, Kloosterstraat 15

Het schip is toegankelijk tot maximaal 30 personen en is helaas niet toegankelijk voor minder validen. Er is geen catering aan boord maar u mag wel zelf drinken meenemen.

Historisch jacht

De Piet Hein is het huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historische jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat een motorjacht mag worden verwacht. Vaar mee, waai uit op het dek en geniet van het prachtige IJssellandschap!

De Piet Hein doet Doesburg aan als tussenstop onderweg naar de botterdagen te Huizen en het IJsselfestival te Zutphen en biedt de inwoners van Doesburg hiermee de unieke kans kennis te maken en mee te varen op dit Koninklijke Jacht.

Meer informatie