Diverse Hanzewandelingen

Kies een wandeling die jou past!

Speciaal voor het Hanzejaar zijn er verschillende typen wandelingen uitgezet in Hanzestad Doesburg! Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Hanzewandeling met gids

Je krijgt alles over de Hanze te horen en de gids laat je de panden zien waar nog altijd de Hanze-gotiek in terug te vinden is. Onderweg krijg je een lekker likeurtje aangeboden in een Hanze setting. Op aanvraag te boeken vanaf 6 personen. Deelname €7,50 p.p. + eenmalig €10,- reserveringskosten. Tijdsduur: 75-90 minuten. Kijk hier voor meer informatie en reserveren. 

Hanzeproeverij wandeling

Ontdek de rijke geschiedenis van de Hanze tijdens de speciale Hanzeproeverij wandeling! Er is een unieke proeverij samengesteld, waarbij je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij zes geweldige horecagelegenheden onderwijl je wordt ondergedompeld in de rijke Hanzegeschiedenis van Doesburg. Deelname €17,50 p.p. Kijk hier voor meer informatie en reserveren.

Workshop smartphone fotografie Hanze thema 

Krijg tipcs & trucs voor fotografie met je smartphone! Na een praktische workshop smartphone fotografie ga je onder begeleiding de stad in. Je brengt het geleerde in de praktijk en wordt meegenomen naar de mooiste en belangrijkste plekken uit de Hanzetijd. Deelname €59,- p.p. Op diverse data van 13:30 tot 16:30 uur. Kijk in de agenda wanneer jij mee kunt! 

Bekijk ook de agenda