Arrangement Doesburg en Genieten (met stadswandeling of stadsrit in huifkar)

Dit arrangement is mogelijk op woensdag t/m zondag met de huifkar vanaf 10 personen en met een stadswandeling vanaf 6 personen.

Uw arrangement begint om 14.00 uur met een stadswandeling of een stadsrondrit per huifkar naar keuze. Beide onder leiding van een gids. Vervolgens bezoekt u om 15.30 uur de Doesburgsche Mosterdfabriek. Aansluitend heeft u om 16.15 uur een uurtje ter vrije besteding om even in uw eigen tempo door Doesburg te slenteren, te winkelen of gewoon even te genieten van deze prachtige Hanzestad. Als laatste gaat u om 17.30 uur naar Restaurant De Liefde alwaar u een heerlijk 3-gangen diner krijgt voorgeschoteld.

Kosten voor dit arrangement: € 53,00 p.p. indien u kiest voor de stadswandeling en € 61,00 p.p. indien u kiest voor de stadsrondrit per huifkar en eenmalig € 10,00 reserveringskosten. Prijzen zijn exclusief de drankjes bij het diner! Reserveren bij voorkeur tot 1 week van te voren bij VVV Doesburg.

Indien u dit arrangement op zondag wenst te reserveren dan krijgt u als alternatief voor het Mosterdmuseum een bezoek aan Streekmuseum De Roode Tooren. Dit i.v.m. het feit dat het Mosterdmuseum op zondag is gesloten! Prijs blijft hetzelfde.