Hanze Escape Event

, Doesburg | Toon op kaart

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houd je agenda vrij en speel deze leuke game in Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle (of in alle steden). Special voor het weekend van 13 en 14 mei is er een unieke game gemaakt met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden.

Ben jij de snelste?
Weet jij alles over deze Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan deze speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. De tijd tikt… ook omdat deze speciale editie alleen op 13 en 14 mei is te spelen! Er zijn ook leuke prijzen te winnen, dus zorg dat je als snelste ontsnapt uit de Hanzestad!

Vanaf 1 mei zijn de tickets te boeken. Kijk voor meer informatie op: https://www.visithanzesteden.nl/hanzejaar2023/hanze-escape-event/

Hanzestad Doesburg
Wie weet waar Abraham de mosterd vandaan haalt? Iedereen kent de uitspraak maar hoe zit het met de geschiedenis? Abraham Derksen werkte in de mosterdfabriek in Doesburg en verklapte per ongeluk, toen hij te veel had gedronken, het recept van de beroemde mosterd aan een concurrent uit Deventer. Toen zijn baas Gosen daar achter kwam moest Abraham de stad ontvluchten. Hij heeft wel eens gehoord over de geheime uitgang van de stad maar heeft geen idee waar hij deze kan vinden. Helpen jullie hem ontsnappen voor het te laat is?

Meer informatie