Hanzeproeverij wandeling

Kloosterstraat 15, 6981 CC Doesburg | Tel: +31 313 479 088 | Toon op kaart

Wat ga je doen?

Kom en ontdek de rijke geschiedenis van de Hanze tijdens onze speciale Hanzewandeling in Doesburg! Als onderdeel van het Hanzejaar 2023 hebben we een unieke proeverij samengesteld, waarbij je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij zes geweldige horecagelegenheden onderwijl je wordt ondergedompeld in de rijke Hanze Geschiedenis van Doesburg.

Onze wandeling begint bij het indrukwekkende Arsenaal, waar je wordt verwelkomd met een smakelijk hapje. Van daaruit leidt onze deskundige gids je door de charmante straten van Doesburg, terwijl hij je alles vertelt over de Hanze en de invloed ervan op deze historische stad richting de kade.

Onderweg maken we verschillende stops bij geselecteerde horecagelegenheden waar je kunt genieten van een verrukkelijk proevertje, dat de culinaire tradities van de Hanze weerspiegelt.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de Hanze-gotiek in Doesburg te ontdekken en te proeven van de culinaire hoogstandjes van de Hanzesteden. Reserveer nu je plek voor de Hanzewandeling op 28 juli, 25 augustus29 september, 27 oktober of 24 november en beleef een onvergetelijke ervaring vol geschiedenis, cultuur en smaakvolle proeverijen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Meer informatie en aanmelden